Založ si blog

Pozor na stopára – podvodníka z Českej republiky!

Dajte si pozor na stopára – podvodníka z Čiech. Nízky, útly, s veľkým batohom, predstavuje sa ako Roman Vlček. Nastúpi do auta a ukrutne sa rozplače, vracia sa z brigády, na ubytovni v Poprade mu mali ukradnúť notebook a 3000 .

Divadlo hrá veľmi veľmi presvedčivo, celú cestu plakal, vzlykal, vzdychal, nariekal, ďakoval, odpadával od únavy. Predstieral, že ide pešo, premrznutý, potme cez kopec, bez vody, jedla, bez peňazí, potrebuje sa dostať do Brna, aby stihol autobus domov, do Karlových Varov.

Nikomu z rodiny sa nevie ozvať, nevie číslo, nevie číslo ani svojho telefónu, všetko mal v notebooku.

Odviezla som ho na stanicu, kúpila mu lístok na vlak, jedlo na cestu a dala hotovosť vo výške ceny ďalších cestovných lístkov, aby sa dostal až domov.

Doma mi začalo vŕtať hlavou, prečo mi povedal cenu cestovných lístkov v  €, keďže mal prestupovať v Brne a v Plzni. 

Pozrela som na internet a nestihla som sa diviť, koľko ľudí mu okrem mňa naletelo. Stále dookola používa rovnakú taktiku, veľmi podobne znejúci príbeh a herecký výkon, aký by mu mohli mnohí herci závidieť. Bez toho, aby si o peniaze priamo požiadal, dáte mu ich veľmi radi a ochotne. Veď je chudáčik taký nešťastný, unavený, ukrivdený, smädný a hladný. Má strach z otca, ktorý je veľmi prísny, a ktorý mu zakázal brať si notebook so sebou, matka pečie medovníky, tie sľubuje poslať, ako poďakovanie za pomoc. Neustále ďakuje, hrá týraného, roztržitého chudáčika, psychicky zrúteného.

Doteraz si o ňom písali väčšinou v Česku, prvý krát už v roku 2013. Posledné tri prípady z marca a apríla tohto roka sú zo Slovenska.

 

Pripájam skúsenosti ďalších poškodených:

https://www.vyhledatcislo.cz/cislo/420606519237

https://www.telefonnidatabaze.cz/cislo/420606519237

http://www.tuning-forum.org/viewtopic.php?f=20&t=118093

https://www.kdomivolal.eu/606519237

https://sk-sk.facebook.com/JaSomFunRadio/posts/po-slovensku-sa-pohybuje-stopar-predstavuje-sa-ako-roman-vlcek-a-je-z-karlovych-/10155101756836397/

 

Dajte si na neho pozor, nenaleťte mu, aj keď znie veľmi veľmi presvedčivo, určite vás dojme. Hoci si myslíte, že by ste sa nedali oklamať, veľmi pravdepodobne dali. Spravíte to, čo chce on. Úplne dobrovoľne a ochotne, s dobrým pocitom, že ste komusi možno aj zachránili život. A on vám bude tak nekonečne vďačný a zaviazaný. Navyše sa zdá, ako by mal nejakú psychickú poruchu. Bude vám ho nesmierne ľúto a peniaze mu ponúknete dobrovoľne. Tie, samozrejme, napriek niekoľkokrát opakovaným sľubom, vôbec nemá v úmysle vrátiť.

Ak máte podobnú skúsenosť, napíšte mi v komentároch a bolo by dobre, ohlásiť to aj na polícii. Ja som tak už spravila.

Celé Slovensko = krásy Slovenska priamo z gauča

21.11.2021

Každé jedno video predstavuje kompletný okres so všetkými mestami a obcami v abecednom poradí. Dnes pre vás náhodne vyberám tieto okresy: Trenčiansky kraj – okres Prievidza https://youtu.be/bUe7cVzKCBU Bratislavský kraj – okres Pezinok https://youtu.be/cpwcW2mCUNs Trnavský kraj – okres Piešťany https://youtu.be/xGszxNu3HwE Bratislavský kraj – okres [...]

Celé Slovensko – to je aj 148 hradov, zámkov, zrúcanín. .. a 5 hraničných trojbodov

03.11.2021

5 – toľko máme trojhraničných bodov so susednými štátmi V priloženom linku si môžete pozrieť 5 trojhraničných bodov, ktoré máme spoločné s našimi susednými štátmi: https://youtu.be/O1FYgIcAwfU 148 – je počet všetkých hradov, zámkov, zrúcanín, zaniknutých hradov (kde sú aspoň nejaké zvyšky, prípadne turistické značenie) a pevností na Slovensku [...]

Celé Slovensko – okres Skalica, Zlaté Moravce, Čadca, Ružomberok, Šaľa a Trnava

25.10.2021

Celé Slovensko prináša videá z ďalších okresov. Zaujímavosť z každej jednej obce, či mesta. Jedno video = jeden komplet okres. Okres Šaľa https://youtu.be/vqemgunQTIo Okres Trnava https://youtu.be/uwy495uH_g0 Okres Ružomberok https://youtu.be/fp2JcCPcu_w Okres Zlaté Moravce https://youtu.be/QN1LVbRcebY Okres Čadca https://youtu.be/CZZbc38cLvc [...]

Fico, Kmec

Peniaze z plánu obnovy môžu byť podľa Fica štartom veľkých modernizačných programov

26.04.2024 13:54

Premiér Robert Fico to uviedol po pracovnom stretnutí s podpredsedom vlády SR pre Plán obnovy a odolnosti a využívania eurofondov Petrom Kmecom.

SR Bratislava RTVS protestný pochod BAX

PS organizuje ďalší protest, vláda podľa hnutia valcuje Slovensko po vzore autokratov

26.04.2024 13:30

Hlavnou témou protestu je boj proti ovládnutiu RTVS.

Andrej Danko, semafor

Polícia po viac ako troch mesiacoch zverejnila video z Dankovej nehody

26.04.2024 12:43, aktualizované: 13:04

Zábery pochádzajú z kamery električky. K dopravnej nehode lídra SNS došlo 11. januára v bratislavskej Dúbravke.

Antony Blinken / Si Ťin-pching /

USA a Čína musia byť partnermi, vyhlásil prezident Si na stretnutí s Blinkenom

26.04.2024 12:24

Americký minister zahraničných vecí, ktorý v piatok končí návštevu Číny, predtým rokoval so svojím čínskym náprotivkom Wang Iom viac ako päť a pol hodiny.

hilda

Pre každého niečo

Štatistiky blogu

Počet článkov: 40
Celková čítanosť: 190028x
Priemerná čítanosť článkov: 4751x

Autor blogu

Kategórie